Architectmade
KATEGORIER
4 stk
PRIS
15 stk
9 stk
1 stk

Architectmade

Architectmade er dansk design, med sans for det arkitektoniske - hvilket også afspejles i de forskellige produkter. Architectmade er et glimt af nogle få, sjældne designobjekter, som nogle af Danmarks førende arkitekter skabte på vej til berømmelse for mange år siden. Brandets lidenskab går ud over form og funktion - de ønsker at bevæge sig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet hylde tidsløse produkter, der holder år efter år - og går i generationer. Hos Profil Art forhandler vi blandt andet ikoniske figurer, designet af Hans Bølling, Kristian Vedel og Paul Anker Hansen. Se vores udvalg fra Architectmade herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer