Anni Lu

Anni Lu blev grundlagt tilbage i 2013 af Helle Vestergaard Poulsen. Navnet "Anni Lu" opstod, på baggrund af en kombination af de to personer, der inspirerer Helle mest: Hendes afdøde mod Anni og hendes datter Luella. Helle har en stor passion for personlige stil, farver og legende kombinationer, hvilket ses tydeligt i hendes smykker. Smykkerne omfatter blandt andet tropiske stilarter, forskellige charms, game mønter og en generel, fed brug af farve. Scroll ned og lad dig forelske i vores Anni Lu-univers.
Find os på Instagram

Hashtag dine billeder med #profilart eller tag os med @Profilart 

Anni Lu - dansk smykkedesign til kvinder

Anni Lu er et dansk smykkebrand, som laver flotte og feminine smykker til kvinder, med masser af flotte farver og finurlige detaljer i lækre materialer. Smykkerne laves primært i 14- og 18 karats forgyldning, udsmykket med fine små glasperler, hvide ferskvandsperler og smukke ædelsten i en lækker bohemestil, med et eksotisk touch som leder dine tanker hen på ferie, hvide sandstrande og gyldne solnedgange. Anni lu er siden 2013 blevet et eftertragtet brand ikke kun i Danmark, men også i resten af Skandinavien, hvor de pryder diverse kendisser og modeblade. Med inspiration fra hele verden designer Helle Vestergaard Poulsen flere gange årligt nye fantastiske smykkekollektioner til din samling. Hos Profil Art udvælger vi altid de mest populære armbånd, øreringe og halskæder fra Anni Lu, så du nemt kan finde dine favoritter.  

Farverige perlearmbånd med tropisk touch

Anni Lu er nok mest kendt for deres ikoniske perlearmbånd med de fineste og farverige glasperler og ædelsten i mange smukke farve kombinationer. De fine armbånd kan med fordel mixes og stackes på kryds og tværs, så du kan skabe dit helt eget personlige smykkelook, og skille dig ud fra mængden. I hver kollektion er der altid et stort udvalg af forskellige perlearmbånd med det velkendte eksotiske touch, og mange af armbåndene fås også som øreringe, hoops og halskæder. Hos Profil Art udvælger vi de lækreste armbånd, både med knald på farverne, de mere enkle i dæmpede farver, og også de elegante armbånd med hvide ferskvandsperler, til dig som elsker det mere enkle look uden for meget spræl og farve. Et eller flere armbånd fra Anni Lu er prikket over i'et til dit outfit til hverdag og fest.

Elegante perleøreringe og farverige hoops

Ligesom de fine armbånd, finder du også de farverige perler på Anni Lus hoops, som du kan matche sammen med dit armbånd eller halskæde. Øreringene er lavet på en forgyldt messing base, hvor de fine små perler sidder løst, så de kan bevæge sig uden at falde af. Med de skønne hoops får du et farverigt og legene element til dit outfit, som får tankerne hen på sol og eksotiske strande. Er du mere til det elegante look, finder du også her skønne øreringe med flotte ferskvandsperler, og de velkendte små finurlige detaljer som vi kender det fra Anni Lu  smykker. Perfekte til en smuk kjole, stilletter og røde læber til festen.

Anni Lu smykker til gave

Et fint smykke fra Anni Lu er den perfekte gave til kæresten, veninden, din mor eller bare til at forkæle dig selv. Hos Profil Art har vi altid et stort udvalg af Anni Lu øreringe, armbånd og halskæder til forskellige budgetter, for gaven til hende du holder af behøver ikke at være dyr for at være god. Vi pakker med glæde din gave flot ind, helt gratis. Vælg blot indpakning ved checkout.

Er Anni Lu smykker ægte guld?

Anni Lu guldsmykker er alle belagt med enten 14 eller 18 karats forgyldning. Dette betyder at de ikke er lavet i massiv guld, men har en ægte guldoverflade, en såkaldt forgyldning. Forgyldte smykker ved desværre med tiden miste noget af forgyldningen, og vi anbefaler at du altid tager dine forgyldte smykker af når du går i seng, i badet, i poolen, ved stranden og når du dyrker sport. Dette kan forlænge forgyldningens levetid, og dine smykker holder sig flotte længere.

Er Anni Lu dansk?

Ja, Anni Lu er et dansk smykkebrand som blev startet i 2013 af den danske smykkedesigner Helle Vestergaard Poulsen. Navnet "Anni Lu" kommer af e to personer, der inspirerer Helle mest: Hendes afdøde mod Anni og hendes datter Luella.

Hvad er glasperler?

Glasperler er små fine perler lavet i glas. Glasperler laves i uendelige farver og mønstre, og bruges især til armbånd og andre smykker. Mange af Anni Lus farverige armbånd er lavet med disse skønne små perler, som giver et fantastisk farvespil.

Hvad er ferskvandsperler?

Ferskvandsperler er, som navnet antyder, perler som dyrkes i ferskvand. Perlen dannes i en ferskvandsmusling, og er et produkt af muslingens forsvarsmekanisme mod et fremmedlegeme inde i skallen. Derved dannes de fine, ægte og naturlige ferskvandsperler. For at passe bedst på dine smykker med ferskvandsperler, er det bedste du kan gøre at bære dem så ofte som muligt, for at bevare deres naturlige fugtighed som holder dem flotte og glansfulde. Ferskvandsperler tåler ikke tør opbevaring, parfume og hårlak. Du kan rense dine ferskvandsperler ved at lægge dem i lunket kogt vand.