Anna von Lipa

Med over 20 års erfaring laver Anna von Lipa de fineste mundblæste glas, skåle og kander i et flot og farverigt design. Hos Profil Art finder du de mest populære drikkeglas, champagneglas, fine skåle og kander med masser af spræl på farver og mønstre. Alle stylesene er unikke, idet de er mundblæste og er med til at gøre dem ekstra eksklusive og smukke. Med Anna Von Lipas flotte design kan du altid dække flot op til både hverdag og fest. Hvis du er modig, kan du med fordel mixe de forskellige farver og mønstre og få et ekstra smukt og farverigt bord.
Viser 36 ud af 36 produkter

Anna von Lipa – dansk design til hjemmet


Anna von Lipa er et moderne interiørbrand som kendetegner sig ved sine unikke og smukke mundblæste glas i flotte farver og mønstre. Anna von Lipa er opstartet i 1996, dengang under navnet Anna Bohemia Glass, som så senere blev til Anna von Lipa som vi kender det i dag. Navnet Anna er med inspiration fra stifterne Jytte og Christian Cornells egen datter Anna, og navnet Lipa stammer fra den tjekkiske by ”Lipa”, hvorfra virksomheden drives fra. Med over 20 års erfaring med glaspusteri, og i tæt samarbejde med nogle af de ældste og dygtigste glaspusterier i Tjekkiet, skaber Anna von Lipa de fineste og unikke glaskollektioner.

Smukke og farverige glas


De fine kollektioner består af et stort udvalg af farverige skåle til snacks og tapas, smukke ”pindsvine” kander med det ikoniske hobnail mønster, mønstrede og finurlige drikkeglas og de smukkeste vin og champagneglas i mange forskellige farver. Alle de fine glas er unikke og håndlavet med stor kærlighed til håndværket og de gamle traditioner, hvilket tydeligt kan ses i det færdige produkt. Alle glas fra Anna von Lipa har unikt design da de er håndlavet og mundblæst – ikke to er ens. Anna von Lipa fanger virkelig tidens trends og tendenser med festlig og farverig bordopdækning, hvor du med fordel kan mixe og matche de forskellige glas, farver og mønstre, så du får en flot og personlig stil på bordet til festen eller en lidt mere farverig hverdag.
Hos Profil Art udvælger vi de mest populære glas, kander og skåle og gør os umage for altid at have et flot stort udvalg af Anna von Lipas farver og mønstre til dig.