🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Store tasker

Store tasker er den kategori af tasker, som med fordel kan bruges i hverdagen eller til weekend. Her er der plads til lidt mere og taskernes størrelse gør det muligt, at have lidt forskellige og personlige ting med på farten, uden at du skal gå på kompromis med designet og din stil. Hos os finder du forskellige designs af tasker, hvad enten du er til den klassiske sorte lædertaske eller til det mere urbane og sporty look, så har vi et fint udvalg der passer lige til din stil og dit outfit. Se det samlede udvalg af store tasker og weekendtasker herunder - og find din personlige favorit.
Farve
KATEGORIER
PRIS

Store og rummelige tasker hos Profil Art

Hos Profil Art finder du et skønt udvalg af store tasker. Her finder du rummelige tasker, så du kan have alle dine personlige ejendele med på farten - hvad enten det er til studiet, på arbejde eller til en weekendtur. En god taske er ikke kun et funktionelt item, der skal kunne rumme og fragte diverse ting - en god taske er din tro følgesvend, der derfor også gerne skal kunne matche forskellige outfits. Derfor finder du et udvalg af forskellige stilarter, størrelser og farver - så du kan finde din helt egen favorit-taske.

Muleposer og net

Med en solid og rummelig mulepose, er du godt klædt på til hverdagen. Muleposen kan nemlig bruges som skoletaske, sportstaske, erstatning for plastikposen mm. Især den del med, at erstatte plastikposen med en mulepose, kan være en rigtig god investering - både for dig og for miljøet. Og selvom man blot skal i det lokale supermarked for at handle ind, så gør det jo ikke noget, at man samtidig ser lidt smart ud. Et net er praktisk at have med på farten. Nettet i sig selv kan nemlig foldes sammen til nærmest ingenting, men kan samtidig, når det er i brug, rumme en hel del af dine personlige ejendele.  

Rummelige weekendtasker

Skal du på weekendtur - og skal du sikre dig mod enhver tøjkrise? Så anbefaler vi en stor og rummelig weekendtaske, der uden problemer kan rumme flere outfits. En weekendtaske kan naturligvis også bruges til (korte) rejser. Når man skal rejse, hvad enten det er på ferie eller weekenden over, så gælder det om at få pakket din bagage bedst muligt. Det skal være så komfortabelt som muligt, når man (eventuelt) skal med forskellige transportmidler på sin rejse. En god weekend- eller rejsetaske har nogle forskellige behov den skal opfylde. Den skal eksempelvis have en vis rummelighed, have forskellige lommer og så skal den naturligvis være praktisk.  

Nøje udvalgt sortiment hos Profil Art

Hos os, kan du finde store weekend- eller rejsetasker til piger og kvinder. Du finder tasker af forskellig stilart og farve, og der er derfor lidt for enhver smag og alder. Vores udvalg spænder bredt over flere prisgrupper. En lædertaske udstråler eksklusivitet og er som regel også i en dyrere prisklasse. Men når det kommer til lædertasker, så bør du ikke gå på kompromis - for selvom prisen er dyrere, så får du til gengæld en solid og holdbar taske, der samtidig kun bliver smukkere og smukkere over tid, jo mere patina den får.