Sneaky Fox
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
KATEGORIER
9 stk
11 stk
PRIS
11 stk

Sneaky Fox

Sneaky Fox er et dansk brand, der i mange år har beriget os med et væld af strømpebukser, leggings og strømper i smukke mønstre og farver. Brandet har været en del af modebranchen i mere end 30 år og har derfor mange års erfaring på bagen. Kollektionerne fra Sneaky Fox matcher altid tidens trends og tendenser - og så er det i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Designstilen ved brandet er karakteriseret ved fine farvekombinationer, mønstre og skønne detaljer. Uanset stil og præferencer, så har Sneaky Fox noget for enhver smag. Noget der lige kan fuldende dit outfit - både til hverdag og fest. Er du mere til den klassiske sorte strømpebuks med god støtte, så er Wolford måske noget for dig. Ellers kan du scrolle gennem vores udvalg fra Sneaky Fox herunder.

Strømpebukser fra Sneaky Fox hos Profil Art

Sneaky Fox strømpebukser

Med et par strømpebukser fra Sneaky Fox kan du sætte lidt kulør på hverdagen. Strømpebukserne er utrolig populære og de er desuden af god kvalitet. Er du ikke til de farverige strømpebukser, så forhandler vi hos Profil Art også et udvalg af den sorte strømpebuks, med et twist i form af eksempelvis prikker eller andet mønster.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer