Smykke opbevaring
KATEGORIER
2 stk
4 stk
PRIS
5 stk

Smykke opbevaring

At opbevare sine smykker et sikkert og godt sted, er vigtigt for at passe godt på dem, så man kan beholde dem i længere tid. Du kender sikkert også til problematikken med, at især halskæder har det med at vikle sig sammen, når du transporterer dem? Det kan de fine smykkeskrin/opbevaringsløsninger fra Markberg være behjælpelig med at løse. Til hver af smykkeskrinene medfølger 3 flade smykkepuder, så du nemt og enkelt kan opbevare dine smykker.  

Herunder finder du vores bedste bud på en overskuelig og lækker opbevaringsløsning til dine smykker. Der er plads til både halskæder, ringe og øreringe - og så er de helt perfekte til at have med på rejsen, så smykkerne er passet godt på - og du samtidig har et overskueligt overblik over dine smykker.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer