Parfume og duftlys

En lækker duft giver altid en god følelse af friskhed og velvære. Hos os finder du et mindre udvalg af de helt rigtige parfumer og duftlys, der giver en skøn og personlig duft. Forkæl dig selv eller din bolig med dejlige dufte. Du finder vores samlede udvalg af parfumer og duftlys herunder.
PRIS

Skønne dufte til dig selv og boligen hos Profil Art

“A woman's perfume tells more about her than her handwriting. ” Sagde Christian Dior engang - og vi er helt enige i, at dufte er med til at sende et signal om, hvem du er. Vær opmærksom på, at der er forskel på en Eau de Parfum og en Eau de Toilette. Helt grundlæggende handler det om mængden af koncentrationen af olier i dufterne. Eau de Parfume er relativt holdbar - omkring 30% af duften hænger ved i et døgn. Eau de Toilette er til dig, der foretrækker en mere diskret og afdæmpet duft.

Custommade parfumer

I samarbejde med Fran Brown, har Custommade lanceret en duftserie, bestående af fire forskellige dufte. Det unikke ved dette samarbejde er, at de fire dufte kan kombineres, så man på den måde kan skabe sin egen personlige og unikke duft. Hver duft har sin egen historie og duft (surprise), så de kan sagtens bruges hver for sig også.

Hjemlig hygge med duftlys

Trænger du til at bringe lidt ekstra hygge ind i boligen, så vil vi gerne foreslå duftlys. Efter en travl dag eller uge, så er det altid rart at komme hjem til et velduftende hjem og tænde for de levende lys, der straks spreder en afslappende og hyggelig stemning. Dufte kan samtidig være med til at stimulere vores sanser og frembringe følelser, der får dig til at slappe af.