Farve
10 stk
KATEGORIER
10 stk
17 stk
PRIS
2 stk
5 stk
11 stk
3 stk

Núnoo

Núnoo er en forholdsvis ny spiller på markedet - brandet blev nemlig etableret i 2015. Siden da er det gået stærkt. Núnoo designer kvalitetstasker til en fornuftig pris og det er måske også derfor de er overalt i gadebilledet - og derfor de er så efterspurgte. Núnoo formår at kombinere det funktionelle, med det moderne og det rå. Hvad end du mangler en ny taske, der kan rumme alle dine personlige ejendele på farten, eller du mangler en taske til byturen, så har Núnoo lidt for enhver smag.

Hvis ikke Núnoo tasker er noget for dig, så se vores øvrige udvalg af tasker lige her.  

Kvalitetstasker fra Núnoo hos Profil Art

Núnoo taske

Med en Núnoo taske, kan du have dine personlige ejendele med på farten. Tasker fra Núnoo kommer i forskellige størrelser - og der findes derfor også én til enhver lejlighed. Taskerne fra Núnoo er i god kvalitet og de har alle et råt udtryk i form at lynlåse og/eller remme. Hos Profil Art forhandler vi populære modeller som Ellie, Helena og Stine taskerne.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer