🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Munthe

Munthe formår sæson efter sæson, at skabe de smukkeste kreationer som vi forelsker os i gang på gang. Hver gang Munthe præsenterer en ny kollektion, er det altid med nye unikke detaljer der afspejles i tøjets høje kvalitet. Brandet kombinerer det rå med det raffinerede og elegante - og de gør det til perfektion, hver gang! Munthe er især kendt for deres helt fantastiske kjoler, der slet ikke kommer til sin ret på billeder - de skal opleves i virkeligheden, samt deres fantastisk dejlige striktrøjer, der virkelig skiller sig ud i mængden. Du kan se hele vores udvalg af smukke kreationer fra Munthe herunder. Må der gerne være lidt mere knald på farverne og prints? Så kunne Stine Goyas univers måske lige være sagen - det finder du lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Moderne by-bohemisk mode fra Munthe hos Profil Art

Hvis der er nogen der er dygtige til dét med prints og farver, så må det siges at være Munthe. Gang gang på formår Munthe, at blæse os bagover, med den ene fantastiske kollektion efter den anden. Munthe har efterhånden skabt sig et genkendeligt image ude i bybilledet og er man en rigtig Munthe-lover, så spotter man da også nemt en Munthe-kreation på lang afstand.

Munthe kjole

Når det kommer til smukke kjoler, der skal kunne bruges til festlige lejligheder, så starter vi altid selv med at kigge hos Munthe. Brandet designer de smukkeste kjoler, i skønne farver og i fantastiske prints. Kvaliteten er altid i top og en kjole fra Munthe emmer altid af luksus. Selvom kjoler altid er super fine, så kan de også sagtens bruges til hverdag. Vi hos Profil Art, elsker at style et par rå sneakers til en feminin kjole. Når vejret bliver køligere, så smider vi gerne en strik henover kjolen og vupti, så kan den bruges året rundt.

Munthe skjorte

Står du og mangler en fin skjorte til fest eller hverdagsbrug? Frygt ej - hos Munthe finder du den helt perfekte skjorte. Skjorterne fra Munthe er ofte lange, hvilket er en kæmpe fordel, hvis man ønsker at dække sin bagdel eller hofter. Til hverdag vil vi style vores Munthe skjorte sammen med vores favorit jeans og sneakers til - og til fest, vil vi style en smuk, mønstret skjorte sammen med et par skindleggins og fede støvler eller stiletter til.

Munthe nederdel

Hvis ikke du er en kjole-pige, så anbefaler vi en skøn nederdel fra Munthe istedet. Den kan du sagtens style sammen med en basic T-shirt eller en fed statement T-shirt. Du kan også style den sammen med en fin og feminin top eller med en pullover - enten strik eller sweatshirt, på de køligere dage. Ja, egentlig er det kun fantasien der sætter grænser for stylingsmulighederne ved en Munthe nederdel.