Karmameju Deep Peeling PHA Mask 03 ansigtsmaske

399,00 kr.
Deep Peeling PHA Mask 03.

Til reducering af fine linjer, cellefornyelse og forebyggelse af tidlig ældringstegn. Ansigtsmasken er en fugtgivende maske med Polyhydroxsyre* (PHA), som er ideel mod uren, tør, pigmenteret og moden hud. Masken indeholder bl.a. de prisbelønnede og klinisk dokumenterede echinaceaekstrakt og Polyhydroxsyre* fra lactobionsyre. Netop disse bidrager til reducering af fine linjer, tidlige tegn på aldring og rynker.
Lactobionsyren, som giver en effektiv og dyb peeling der øger cellefornyelsen, eksfolierer samtidig epidermis nænsomt, hvilket fremmer en forfinet, glat og blød hud. Brug ansigtsmasken regelmæssig for at opnå en jævn og klar hudtone og hudoverflade, samt minimerede porer.
En skøn sammensætning af antibakteriel aromaterapi er blandet i vores beroligende gelbase af økologisk aloe vera. Derudover er PH-værdi mellem 3-4 for optimal effektivitet på huden.

Den stimulerende ansigtsmaske er en udsøgt kombination af evighedsblomst, mandarin, cedertræ, geraniumrose, citron og lavendel.

OBS:
En let prikken i huden kan opleves ved brug af DEEP, dette er normalt og et tegn på at syrerne arbejder på huden.

* PHA er en moderne og mere skånsom version af AHA. Mælkesyren PHA er kendt for at kunne bruges af alle hudtyper inklusiv sensitiv hud.
Se de andre ansigtsmasker her (link)

Mængde: 65 ml.

Karmameju Brugsvejledning
- Rens huden med for eksempel STAR micellar water 02.
- Dup balm, øjencreme eller ansigtsolie omkring øjnene og på læberne, så huden plejes i de områder, hvor masken ikke påføres.
- Påfør DEEP på afrenset ansigt, hals, dekolletage og evt. håndryggene med spatel. Undgå og beskyt øjenområdet og læber.
- Lad masken sidde i 10 min. afhængig af hudens sensitivitet.
- Masken kan godt prikke i huden. Dette er normalt, men udvis altid forsigtighed. Karmameju produkter skal ikke føles ubehageligt. Føles det som svien, fremfor prikken, fjernes masken straks. Påfør i så fald olie til at dulme huden.
- Fjern masken med en varm, fugtig vaskeklud.
- Afslut behandlingen med dine Karmameju hudplejeprodukter til ansigtet.
- Beskyt altid din hud med SPF efter anvendelse af kemisk peeling.
- Anvend masken efter behov eller én gang om ugen.

Bemærk:
Lav hudtest inden brug. Skyl grundigt med vand i tilfælde af kontakt med øjnene. Må ikke indtages. Søg professionel rådgivning under graviditet og amning ved anvendelse af æteriske olier. Opbevar køligt og væk fra sollys. Kan indeholde spor af nøddeolie.
Gratis levering over 499,-
1-3 dages leveringstid-
Levering fra 35,-
Afhent i butikken
14 dages fuld returret
Trustpilot: 4.6