Karmameju Proud Exfoliating Mask 01 ansigtsmaske

299,00 kr.
Proud Exfoliating Mask 01.

Mod tør, moden, mat eller ujævn hud. Proud er udarbejdet til skånsomt at revitalisere, hydrere og forfine ansigt, hals og dekolletage. Den effektive dobbelt eksfolierende kombination i Proud af sort vulkansand og granatæbleenzym fjerner skånsomt døde hudceller og polerer det yderste lag af huden (epidermis). I masken er også beroligende og hydrerende økologisk aloe vera og honning som nærer huden. Derudover indeholder masken nutgrass som hjælper huden med af lynse og skabe en ensartet pigmentering.
Masken er desuden beriget med et mix af rose, cedertræ, palmarosa og ylang, som skal berolige sidet. Ylang hjælper huden med at regenerere og rense samtidig. PROUD exfolierende maske fremmer en ensartet, jævn overflade og efterlader huden med fornyet glød.

Brug den 1 gang i ugen for det optimale resultat og gerne med en af de to andre masker efterfølgende for at give huden bedst mulig hydrering og glød.
Se de andre masker her (link)

Tip: Påfør masken og lad den sidde i 10-15 minutter inden du bruger den til at eksfoliere, så får alle de andre ingrediens tid til at behandle huden.

Mængde: 65ml

Karmameju Brugsvejledning
- Rens huden med for eksempel STAR micellar water 02.
- Dup balm, øjencreme eller ansigtsolie omkring øjnene og på læberne, så huden plejes i de områder, hvor masken ikke påføres.
-  Påfør PROUD på afrenset ansigt, hals, dekolletage og evt. håndryggene med spatel. Undgå øjenområdet.
- Lad masken sidde i ca. 15 min. uden at eksfoliere.
- Gør fingerspidserne våde og eksfoliér hud og læber med vulkansandet i cirkulære bevægelser.
- Fjern masken med en varm, fugtig musselinvaskeklud.
- Afslut behandlingen med dine Karmameju hudplejeprodukter til ansigtet.
- Anvend masken efter behov eller én gang om ugen.

Bemærk:
Skyl grundigt med vand i tilfælde af kontakt med øjnene. Må ikke indtages. Hudtest anbefales. Søg professionel rådgivning under graviditet og amning ved anvendelse af æteriske olier. Opbevar køligt og væk fra sollys. Indeholder nøddeolie.
Gratis levering over 499,-
1-3 dages leveringstid-
Levering fra 35,-
Afhent i butikken
14 dages fuld returret
Trustpilot: 4.6