Moves by Minimum

Moves by Minimum har i den grad fingeren på pulsen og er altid med på de nyeste trends - hvis de da ikke selv skaber dem. Moves by Minimum designer moderigtigt tøj i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Er du på jagt efter det helt rigtige outfit til den næste fest, så foreslår vi at du scroller vores udvalg af lækre styles fra Moves, igennem. Det helt rigtige outfit kan understreges med det helt rigtige smykke. Du finder vores udvalg af smykker lige her.
Ingen varer
Vi fandt umiddelbart ingen varer baseret på din søgning. Men hey, måske vi kan hjælpe dig lidt på vej. Se vores skønne mode nyheder her eller se vores udvalg af lækkert interiør her. Ledte du efter sko, kan du finde hele vores udvalg af sko her eller tag et lille kig på vores store udvalg af smykker og accessories her. Hvis du, mod vores forventning, ikke lige finder nogle af kategorierne interessant, har spørgsmål eller eftersøger en bestemt varer, så du altid skrive til os på: webshop@profilart.dk - vi bestræber os på at svarer indenfor 24 timer. Du er også altid velkommen til at ringe til os på webshoppen på 31 620 621 eller til pigerne i butikken på 75 62 67 68.

Prisfornuftig og moderigtig fashion fra Moves by Minimum hos Profil Art

Moves by Minimum designer tidsløse, men samtidig moderigtige styles i et fornuftigt prisleje. Er du eksempelvis på jagt efter en ny, enkel kjole, så fører vi hos Profil Art et fornuftigt udvalg af skønne styles fra Moves by Minimum. Moves by Minimum er et yngre brand, som er udsprunget fra Minimum-brandet. Forskellen på de to er, at Moves by Minimum har et mere legende stilunivers, hvis skønne prints og farver, tiltaler alle aldersgrupper. Vi oplever i hvert fald hos Profil Art, at brandet tiltaler unge som ældre - og det er uanset om det er til hverdagsbrug eller fest. Moves by Minimum ligger også højt på vores favoritliste, især når det kommer til kjoler, hvis pris ikke springer budgettet.  

Moves by Minimum kjole

Moves by Minimum designer de skønneste kjoler  - og er virkelig dygtige, når det kommer til det helt rette snit, de rigtige farver og flotte prints. Alle deres kjoler har fordelagtige priser, så hvorfor egentlig nøjes med én? Brandet formår at tilpasse sig sæsonen og i særdeleshed også nutidens trends, hvis ikke de selv skaber dem. Hos Profil Art har vi udvalgt vores personlige favoritter af kjoler fra Moves by Minimum. Så hvad enten du er til korte kjoler, lange kjoler, printede kjoler eller en ensfarvet, klassisk kjole, så finder du et nøje udvalgt sortiment hos Profil Art.