Lyngby - Karakter
Farve
1 stk
KATEGORIER
1 stk
PRIS
2 stk
14 stk
9 stk
1 stk

Lyngby - Karakter

Lyngby porcelænsfabrik blev stiftet i 1936 og satte hurtigt et markant præg på dansk porcelænshistorie, både kunstnerisk og produktionsmæssigt. Porcelænsfabrikken lukkede i 1969, men nåede at sætte et stort aftryk på den danske designhistorie med sine enestående og markante designs, hvoraf mange af dem lever videre i dag, i form af blandt andet signaturdesignet "Lyngbyvasen".

Tilbage i 2012 genopstår Porcelænsfabrikken - Lyngby Porcelæn, som i dag står bag relanceringen af de ikoniske designs. Produkterne bliver genskabt med den største omhu og respekt for designarven. Siden da, er det også kommet nyt design til og derved bliver der skrevet videre på designhistorien.

Du finder hele vores udvalg af porcelæn fra Lyngby herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer