Liberté Essentiel

Liberté tilbyder basic tøj til fordelagtige priser. Dét der kendetegner Liberté, er "mode med et feminint look og med afslappet pasform". De enkle items kan nemt styles både op og ned - kun fantasien sætter grænser.
For tiden er de skønne leggings det mest hypede tøj og derfor finder du en masse skønne Liberté Essential Leggings og matchende sæt hos os.
Se vores udvalg fra Liberté herunder.

Er du til helt enkle styles og klassiske items, der holder sæson efter sæson, så bør du også overveje at kigge vores udvalg fra Mads Nørgaard igennem - her finder du gode basic T-shirts af god kvalitet.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Skønne basic items fra Liberté hos Profil Art

Liberté bluse

Liberté laver det lækreste basic tøj. Deres bluser er super bløde i kvaliteten og det er jo alt man drømmer om, når det kommer til basic tøj. Hos Profil Art fører vi et mindre udvalg af Liberté bluser, i forskellige farver og forskellige pasforme. Fælles for dem alle er den høje kvalitet og det bløde materiale. Hvad enten du mangler nyt basic tøj til hjemmebrug eller hverdagen, så finder du hos Profil Art et kvalificeret bud fra Liberté. Brug blusen sammen med bukser, nederdele eller shots - ligeledes fra Liberté - eller brug din basic bluse til at neddæmpe et ellers farverigt og "spraglet" look.

Liberté kjole

Hos Profil Art fører vi også et udvalg af basic kjoler fra Liberté. De findes i forskellige udgaver og med forskellig pasform, så der er lidt for enhver smag. Vi synes personligt selv, at det er et must med en lækker basic kjole i garderoben, da den kan redde de fleste tøjkriser og situationer. Udover dét, så er en blød og lækker basic kjole også skøn at tøffe rundt i derhjemme. Hvad enten du er til kjoler eller tunikaer, så fører vi hos Profil Art et nøje udvalgt sortiment fra Liberté.

Liberté bukser

Ligesom med en god basic bluse, så elsker vi også et par gode og bløde basic bukser. Basic bukser er eksempelvis super behagelige at rejse i - eller bare generelt at have på i længere tid ad gangen. Et par gode basic bukser er ikke kun forbeholdt hjemmebrug, men kan sagtens styles, så de kan bruges til hverdag. Det er da om noget vigtigt, at have lækkert og afslappende tøj på, når man eksempelvis sidder på kontoret eller på studiet en hel dag. Style dine basic bukser sammen med et par fede sneakers og en cool statement T-shirt. Så kan du rocke et fedt street look - og samtidig have det dejlig afslappet.