Karmameju SOFT Deo -  50 ml

Karmameju SOFT Deo - 50 ml

DKK 169,00
   På lager
Antal
SOFT powder & sage Deodorant 02.
Deodorant valg er vigtigere end mange lige ved - under armene er deodoranten nemlig i direkte kontakt med kroppens udrensende funktion.

I SOFT er der salvie, magnolia og troldnød der modarbejder naturlige bakterier, som også er årsagen til svedens karakteristiske lugt. Allantion og vindruekerneolie samt e-vitamin afhjælper eventuel rødmen og irritation.

I SOFT er der desuden svedabsorberende rispulver hvilket hjælper til at undgå svedige armhuler.
En af SOFTs store fordele er at den er UDEN Aluminium, alum, alkohol, alkohol denat, triclosan, silikone og parabener. Hvilket alle er ingredienser mistænkt for at kunne have en skadelig effekt, når de påføres det sensitive område i armhulen. Derudover indeholder SOFT ikke allergener fra de 26 deklarationspligtige parfumestoffer.

Tillad din krop cirka to uger til at vende sig fra at bruge antiperspirant deodorant. Da svedkirtlerne ikke længere blokeres, kan din krop intuitivt overkompensere ved at svede en smule mere i starten. Kroppen vil hurtigt vende tilbage til dens naturlige balance.

NB: Ryst altid inden brug.

50 ML.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer