Karmameju Balm Box 3 pak

Karmameju Balm Box 3 pak

Før DKK 299,00
DKK 239,00
Spar DKK 60,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Karmameju Limited Edition Balm Box.

Skøn box der indeholder de gode på-farten-størrelser af Karmamejus bedste Balms.
Alle tre Balms er 100% naturlige og fri for petrolatum og andre mineralske olier og er helt uden konservering. Desuden er de alle tre aromaterapeutiske.
Calm Balm:
E en multifunktionel salve, der kan bruges til både, krop, læber, hår og ansigt. Brug Calm Balm på tørre områder af kroppen, læber, albuer, hænder el. fødder for at tilføre fugt. Duften er en blanding af kanuka, kamille og lavendel, for en beroligende og aromaterapeutisk oplevelse.

Luxe Balm:
Balm til læber, ansigt og krop. Indeholder ingredienser der er bevist at afhjælpe tør og trist hud. Aromaterapeutisk er der duft af cedertræ, appelsin, ylang-ylang, kamfertræ, vetiver og patchouli, hvilket løfter og beroliger sindet.
Anvend den med fordel som fugtbevarende nat maske.

Boost Balm:
Er en energigivende blanding af dynamiske olier. Olierne skal stimulere og varme krop og sind. Boost er en unik aromaterapeutisk blanding af kamfer, eukalyptus, enebær, mentol, frankincense og lavendel, hvilket beroliger og balancerer sindet.

3 x 20 ML
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer