🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Gaver 0-300

Herunder har vi samlet vores bedste gaveidéer til kvinden i dit liv. Hvad enten det er til din datter, veninde, mor eller bedstemor, så er der lidt for enhver smag. Vi har samlet både mode, accessories og interiør her. Alt hvad du finder i denne kategori, koster mellem 0-300 kr.

Julegaver til hende til max 300kr

Julen er dyr på mange måder, bl.a. fordi der ofte er mange man gerne vil glæde med en gave. Derfor har vi fundet mange skønne julegaver til kvinder og piger til max 300kr. Selvom det er budget julegaver, så vil hver og en glæde lige så meget som en virkelig dyr julegave. Så vi lover næsten glæde garanti med vores julegaver.

Billige, men perfekte julegaver til hende.

Om man er på SU eller bare holder sig til et budget i forbindelse med julegaver, så behøver man så men ikke at give andet end fantastiske gaver.  Vi har fundet en masse 'billige' julegaver til din teenager datter eller julegaver til din kone eller kæreste som du kan give uden frygt for skuffelse. Julegaverne her koster max 300 kr og er alt fra tøj til tasker til smykker eller interiør.

Billig julegave til teenage pigen.

Det kan være svært at finde gaven til en teenager, men vi har samlet nogle af de mest hypede brands i følge de unge mennesker, som vil gøre din teenage datter vil synes det er den bedste gave. Hvad enten det er et armbånd fra Maanesten eller en sød mesh taske fra Nunoo, så kan du rolig lede efter julegaven til de unge her.

Ekstra gaven til kæresten eller konen.

Om du har købt julegave og nu leder efter en lille ekstra ting til din elskede kone eller kæreste, så finder du lige netop den perfekte ekstra lille julegave her til billige penge. En lille taske parfume er altid en god ide og Molekyle parfumerne tilpasser sig molekylerne på den person der bærer dem, hvilket gør at hver kvinde får sin egen unikke duft. VI pakker smukt ind og det er da altid skønt at få en lille, billig ekstra julegave.

Billig julegave til hende du elsker.

Penge har absolut intet med hvor meget du elsker en person. Der kan være flere årsager til at du i år har brug for at købe en billigere julegave til hende du elsker. Hvad end du skal finde en billig julegave til svigermor eller en billig julegave til din mor der intet mangler, så finder du det lige her. Kvalitets julegaver til under 200 eller 300kr skal nok give et smil på læben his den kvinde du giver julegaven til.

Billig bolig tilbehør i julegave.

Mangler du en billig julegave til hende der går op i boligindretning? Så finder du her et skønt udvalg af gode ting til boligens forskellige rum. Så får du en billige julegave til hende der elsker boligindretning. Hvad end der er en fin træfigur i julegave eller om det er et nyt sæt dækkeservietter, så vil kvinder i dit liv elske at få dem.

Smukke, billige smykker i julegave.

Selvom du ikke har mere end 200-300kr til julegaven i år, så kan du finde fantastiske og billige julegaver her. Vi har samlet de sødeste øreringe, armbånd og halskæder fra bl.a. Maanesten og Stine A. Giv de søde og enkle smykker i julegave til billige penge og glæd din kone, kæreste, mor eller datter med en smuk halskæde.