Julegave bytteregler

LEVERING TIL TIDEN

Julen er en travl tid, også for Postnord. Derfor er deres løfte, at alle pakker sendt senest d. 20. december, 19. december hvis din pakke skal sendes til Bornholm, når frem til jul.
Vi anbefaler dog at du bestiller dine gaver senest d. 19/12 kl. 14, i tilfælde af forsinkelser. Vi vil så gerne have at dine lækkerier når under juletræet i år🎄

Bestil derfor inden d. 19-12-2023 kl. 14, så skulle din ordre gerne nå frem inden jul.

Vi anbefaler, at du vælger levering til pakkeboks eller posthus. Hvis du vælger hjemmelevering, tager Postnord pakken med igen, såfremt du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Du kan derfor risikere at skulle vente resten af dagen på, at din pakke bliver afleveret i en pakkeshop eller på et posthus.

Vi tager forbehold for uforudsete omstændigheder, der kan betyde forlænget levering i dagene op til, såsom fyldte pakkebokse, fejl i leverings-fartøjer o.l.. Vi anbefaler derfor, at du bestiller dine gaver et par dage før sidste frist.

JULEGAVER

Har du købt en julegave på vores webshop, har vi forlænget returnerings-servicen.

Gaver som er bestilt fra d. 27/11-23 byttes frem til d. 10/01-24
Du skal inden d. 10/01-24 give os besked om, at du ønsker at returnere varen. Herefter har du 14 dage til, at sende din pakke retur til os. I din returforsendelse, skal du vedlægge enten en kopi af din ordreseddel eller en seddel med ordre nr., så vi kan finde dig i systemet.

Returfragten er for egen regning, du anvender blot det vedlagte returlabel, og vi fratrækker fragtomkostningerne ved din refundering.

Når vi modtager pakken indenfor retmæssig tid, refunderes beløbet på samme måde, som det er betalt. Det er desværre ikke muligt, at få pengene overført til andet kort eller lign.. Alt efter bank, kan der gå et par hverdage, før du kan se pengene på kontoen.

SÅDAN BENYTTER DU FORTRYDELSESRETTEN

Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt at du giver Profil Art tydelig besked om, at du fortryder dit køb, inden fortrydelsesfristen på 14 dage udløber (udvidet til 10/01-24 i julen). Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er afsendt, inden fristen udløber. Det er dig selv der holder bevisbyrden for, at meddelelsen er afsendt inden fristens udløb. Herefter har du yderligere 14 dage til, at returnere varen.

Det er altså derfor ikke nok bare, at returnere varen eller undlade, at hente den på posthuset, hvis du har fortrudt dit køb.
Afhentes pakken alligevel ikke og bliver den sendt retur til os, så er det dig selv der hæfter for returomkostningerne, som fratrækkes det beløb du får refunderet.

Hvis du fortryder et køb af en vare, skal du give Profil Art besked om, at du vil benytte dig af fortrydelsesretten. Dette skal ske via. mail.

Mail: webshop@profilart.dk

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de udgifter der er forbundet med tilbagelevering af varen. Alle produkter, der returneres til Profil Art skal være forsvarligt indpakket.

Vi anbefaler at du benytter det vedlagte returlabel, eller at varen returneres via Postnord og at varen sendes som pakkepost direkte til vores adresse, ikke til posthus eller pakkeshop. På den måde er der mulighed for, at spore pakken i Postnords system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Profil Art eller ej. Yderligere har du mulighed for, at efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varen skal sendes til:
Profil Art
Søndergade 32, 8700 Horsens