Global Funk

Global Funk laver ikke kun fantastiske jeans, men også super lækkert overtøj. Vi er i hvert fald forelskede i de mange muligheder de tilbyder. Hvad end du er til en lang eller kort jakke, så har Global Funk noget for enhver smag. Er du den praktiske type eller typen der cykler meget, så finder du ved sæson, både bukser og heldragter, så du nemt kan forblive varm og tør, uanset vejret. Se hele vores udvalg fra Global Funk herunder eller se vores øvrige udvalg af overtøj lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Moderigtige og praktiske items til kvinder fra Global Funk hos Profil Art

Global Funk designer enkle hverdagsitems i en fornuftig prisklasse. Er du eksempelvis på jagt efter en denimjakke, så har vi hos Profil Art (næsten) med garanti en fin én på lager, fra Global Funk. Brandet gør sig generelt ret godt i skønne denim-kreationer - og det er da også noget de har mange års erfaring inden for. Hos Profil Art forhandler vi eksempelvis også jeans fra Global Funk. Kendetegnet ved disse er den gode pasform og det stilrene look til yderst gode priser - fordi helt ærligt, hvorfor betale overpriser?

Global Funk jakke

Hos Profil Art er vi helt pjattede med de skønne jakker fra Global Funk. Især Even Intention jakken er en genganger, som vi holder meget af. Even Intention jakken findes som regel i flere forskellige farver og klæder nærmest alle kropstyper. Det er en model, der ikke går af mode på grund af det klassiske snit og det er derfor en super investering, som du kan have hængende i garderoben i flere år. Investering er måske så meget sagt, også når det kommer til Even Intention jakke, ligger denne i et fornuftigt prisleje.