Gestuz

Gestuz er et af de førende danske modebrands på markedet. Med hver kollektion fra Gestuz følger flere gode tilføjelser til garderoben, man ikke kan leve uden. Gestuz laver smuk og unik mode i den lækreste kvalitet. Sæson efter sæson formår de at skabe de smukkeste items, i det flotteste print og med de fedeste detaljer. Gestuz løb desuden med ALT for damernes Guldknap-pris i 2018 - og vi forstår i den grad hvorfor. Scroll ned og lad dig blive forelsket i alle de lækre items fra Gestuz. Tiltaler Gestuz' univers dig? Så vil du med garanti også kunne lide det enkle design og de rene linjer de tilbyder hos NORR.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Nøje udvalgt mode til kvinder fra GestuzGestuz kjole

Vi hos Profil Art, er kæmpe fans af variationerne i Gestuz' kjolekreationer. Brandet formår gang på gang at designe de smukkeste kjoler, der samtidig appellerer til mange målgrupper. Vi fører ikke det bredeste sortiment af kjoler fra Gestuz, men vi har nøje udvalgt de modeller, vi har i sortiment. Kjolerne fra Gestuz er super anvendelige til både hverdag og fest, da de nemt kan dresses op og ned - og på den måde, hurtigt ændre sit udtryk. En Gestuz kjole, er med andre ord et must i garderoben.

Gestuz nederdel

Er du ikke til kjoler, men kan samtidig godt lide det feminine udtryk, så kan en Gestuz nederdel lige være sagen. Style eksempelvis din nederdel til hverdag sammen med en fed statement T-shirt og sneakers til - eller gør den festlig ved, at style en fin og feminin top til. Gestuz formår sæson efter sæson, at designe items der er let genkendelige og det er samtidig items der ikke bare lige går af mode - og derfor kan bruges år efter år.

Gestuz bluse

Hos Profil Art fører vi et nøje udvalgt sortiment af bluser fra Gestuz. Vi fører bluser til kvinden, der foretrækker rene linjer og minimalisme, men vi fører også bluser til kvinden, der godt kan lide farver og prints. En bluse fra Gestuz er altid af bedste kvalitet og er derfor anvendelig år efter år, da den samtidig er tidsløs i udtrykket.

Gestuz top

Vi fører et lille sortiment af toppe fra Gestuz. Blandt andet finder du hos Profil Art, de populære Rollo toppe med knapper foran. De findes i mange forskellige farver og er et rigtig godt basic item at have i garderoben. Brug enten toppen som den er, når vejret tillader det - ellers kan en top bruges under en strik eller en anden form for pullover, så du nemmere kan holde varmen i de køligere tider.