Geismars Væverier
PRIS
4 stk

Geismars Væverier

Helt tilbage i 1866 ankommer C.F. Geismar til København - og dette skulle vise sig at blive startskuddet til Geismars Væverier. Her så C.F Geismar nemlig et hul i tekstilmarkedet i hovedstaden. Hans vision var at producere og sælge fine og lette tekstiler af højeste kvalitet til danskerne. En vision der har holdt lige siden.

I 2016 var det 150 år siden at brandet blev etableret. I dag producerer Geismars Væverier de fleste af deres metervarer i Italien, helt efter deres egne specifikationer - det gør de for at tilbyde den bedst mulige kvalitet. Hos Profil Art forhandler vi et lille udvalg af farverige uldtæpper fra Geismars Væverier. Du kan se udvalget herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer