🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Gaver 600-1000

Her finder du gaveidéer til et budget på 600-1000 kr, til kvinder og piger. Vi har udvalgt forskellige gaveidéer indenfor mode, accessories og interiør.

Inspiration til julegaver til kvinder.

Vi har samlet de bedste bud på gode gaveideer til hende. Så hvis du er på bar bund med gaven til hende, så finder du lige hvad du mangler her. Her finder du gaver hun vil elske og så alt sammen indenfor et budget på max 1000kr.

Gave til max 1000kr.

Med en gave til 1000kr er du stadig en flottenheimer og du kan være sikker på at sådan en fin gave rammer plet. Du kan få alt fra smykker til lækker tøj.

Gave til din teenage datter.

Når du har et budget på 600kr og op til 1000kr, er der nærmest frit valg på Ganni taskerne. Med en Ganni taske i gave er du sikker på at sprede glæde. Hvis din datter allerede har en Ganni taske, kan du vælge at give hende en Nunoo taske i gave. Alternativt bliver en teenage pige lykkelig for en gave fra Maanesten, Maria Black eller Jane Kønig - hvert fald hvis hun går op i mode. Har du en modebevidst teenage datter finder du lige hvad du mangler lige her.

Gaver til hende der elsker bolig.

Hvis din kæreste, mor eller kone elsker at indretten boligen og gøre det lækkert og pænt, så finder du har en masse gode bud på den bedste gave til bolig nørden. En gave med bolig ting er altid en god ide til kvinder, fordi kvinder elsker gaver der gør hjemmere mere lækkert og smukt. Shop det tidsløse med By Lassen produkterne, eller giv et smil på læben med de skønne Meyer-lavigne urtepotter, hvis planter bliver krukken hår.

Inspiration til hendes gave.

Det kan være svært at finde ud af hvad du skal give hende du elsker i gave, så derfor har vi her flere siders inspiration. Så skal du blot vælge kategori og derefter produkt. Hvis du ikke skal gå helt galt i byen skal du vælge et smykke i julegave. Hvis du ikke helt kender hendes stil,så vælg et af de helt enkle smykker, sådanne smykker er en god gave, da de ofte kan kombineres med de smykker hun allerede har i sit smykkeskrin. Husk dog lige at finde ud af om hun er til guld eller sølv (hun kan også være til begge), men det finder du hurtigt ud af ved at kigge på hende eller i hendes smykkeskrin.