Ganni

Ganni er mestre i at kreere smukke og enkle styles i flotte mønstre og skønne farver. De forskellige items fra Ganni vil med garanti blive klassikere i din garderobe - de holder nemlig ikke kun én sæson, men kan bruges år efter år. Så er du til Skandinavisk mode, med et twist, men stadig med et minimalistisk udtryk - så vil du med garanti forelske dig i de smukke kreationer, som Ganni sæson efter sæson præsenterer. Se alle de fine styles fra Ganni herunder og se vores udvalg af Ganni tasker lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Kjoler til hverdag og fest

Ganni laver de smukkeste og farverige kjoler i flotte leopard og blomsterprint og med mange fine og feminine detaljer. Her finder du både skønne festkjoler med kant og detaljer, cool hverdagskjoler og skønne sommerkjoler. Så mangler du en cool og elegant kjole til bryllup, fødselsdag eller bare til et lækkert hverdags outfit, så finder du det her.

Cool basis t-shirts med print

Ikke mange laver ligeså cool og lækre t-shirts med unikt print, som Ganni. Gang på gang formår Ganni at designe sæsonernes ultimative basis t-shirt, altid med et flot print eller unikke logo. Uanset om du søger en klassisk basis t-shirt eller en skøn oversize t-shirt, så finder du det her. Hos Profil Art bestræber vi os altid på at udvælge de mest populære basis t-shirts, t-shirts med print, t-shirts med logo og oversize t-shirts fra Ganni.

Cool accessories

Mangler du en praktisk festival taske med masser af farve og print, så finder du altid et lækkert udvalg crossbody festival tasker fra Ganni hos Profil Art. Og mangler du prikken over i'et til din sommerkjole, så er en bøllehat med masser af farve og lækre print fra Ganni, helt perfekt!

Unikke overdele med flotte detaljer

Er du ligesom os vild med Ganni, kommer du ikke udenom de skønne og unikke skjorter og bluser! Lækre bluser i flotte farver med oversize krave, smock detaljer og pufærmer, og cool skjorter til hverdag og fest. En bluse eller skjorte fra Ganni kan løfte et hvert outfit, brug dem til et en skøn nederdel eller at par jeans.