Ganni

Ganni er mestre i at kreere smukke og enkle styles i flotte mønstre og skønne farver. De forskellige items fra Ganni vil med garanti blive klassikere i din garderobe - de holder nemlig ikke kun én sæson, men kan bruges år efter år. Så er du til Skandinavisk mode, med et twist, men stadig med et minimalistisk udtryk - så vil du med garanti forelske dig i de smukke kreationer, som Ganni sæson efter sæson præsenterer. Se alle de fine styles fra Ganni herunder og se vores udvalg af Ganni tasker lige her.

Ganni - eksklusivt dansk modebrand

Ganni er et succesfuldt og enormt populært dansk modebrand, som laver cool tøj i høj kvalitet, til både kvinder og unge piger. De lækre styles fra Ganni tager udgangspunkt i det skandinaviske udtryk, uden at lade sig begrænse af det minimalistiske udtryk, men har derimod masser af farve, mønstre, flotte print og finurlige detaljer. Med tøj fra Ganni får du masser af farve og personlighed i din garderobe. Uanset om du er til de mere stilsikre og minimalistiske valg, eller du er til det lidt mere vilde, hvor der er skruet op for farver, print og masser af cool og feminine detaljer, så finder du helt sikkert noget du vil elske hos Ganni.
Hos Profil Art finder du altid et stort udvalg af populære tasker, t-shirts, skjorter, bukser, huer, og smukke kjoler fra Ganni. Vi udvælger altid de mest populære styles fra Gannis kollektioner, som kommer 4 gange årligt. Kollektionerne fra Ganni rummer altid de fedeste t-shirt med flot print og logo, skjorter med flotte og feminine detaljer, bluser og sweatshirts med et cool og råt udtryk, varme strikbluser med kant og flotte detaljer, chunky og farverige støvler, klassiske bukser og blazere og de skønneste kjoler med flotte og farverige print, og lækre feminine detaljer.

Kjoler til hverdag og fest

Ganni formår gang på gang, at lave de smukkeste kjoler – både de enkle og feminine men kommer også altid med flotte kjoler med smæk på farver, mønstre og print. Ganni er særligt glade for at lave fine kjoler i flot leopardprint, feminine blomsterprint og ikke mindst de lidt mere modige, ofte med deres ikoniske smiley og logo i forskellige farver. Ganni laver altid kjoler med både korte og lange ærmer, og kjoler uden ærmer – som du med fordel kan bruges sammen med en cool Ganni basis bluse eller t-shirt. Her finder du altid skønne festkjoler med fine print og flotte detaljer, cool og klassiske hverdagskjoler og skønne sommerkjoler. Så mangler du en cool og elegant festkjole, en lækker og behagelig hverdagskjole til skole eller job, eller en skøn og farverig sommerkjole, vil du altid kunne finde et stort udvalg af flotte kjoler fra Ganni. Hos Profil Art bestræber vi os altid at finde de mest populære kjoler året rundt, så du nemt kan finde den helt rigtige Ganni kjole for dig.

Cool basis t-shirts med print

Ganni er særligt kendte for deres super fede t-shirts – ikke mange laver ligeså cool og lækre t-shirts med deres unikke print. Især basis t-shirten med deres ikoniske smiley og logo er altid et hit, og er blevet lidt af et musthave i din basisgarderobe. Gang på gang formår Ganni at designe sæsonernes ultimative basis t-shirt i mange flotte farver, altid med et flot print eller unikke logo med Ganni smileyen som vi alle kender. Uanset om du leder efter en enkel og klassisk basis t-shirt med logo, eller en skøn oversize t-shirt hvor der er skruet op for de lidt mere vilde og unikke print og med knald på farverne, så finder du det altid i Gannis cool t-shirt kollektioner. Med en lækker basis t-shirt fra Ganni findes der ikke dårlige tøjdage. Hop i en t-shirt med dine yndlings jeans og en flot blazer, brug den som en del af et afslappet lag-på-lag look over en kjole eller bluse, eller med et par bløde sweatbukser når du trænger til at slappe af, men stadig være lækker – mulighederne er uendelige med en god basis t-shirt i garderoben. Hos Profil Art finder du altid de mest populære t-shirts fra Ganni, og vi bestræber os altid på at udvælge de skønneste t-shirts med print, t-shirts med logo og oversize t-shirts fra Ganni.

Cool accessories

Er du vild med lækre accessories med masser af farve, mønstre og personlighed, vil du helt sikkert finde noget du er vild her ved Ganni. En af de mest populære tasker fra Ganni er deres crossbody festivalbag lavet i genanvendt polyester, og som fås i mange flotte og farverige varianter – og der kommer altid nye flotte udgaver i deres kollektioner. Festivaltasken er en god og praktisk hverdagstaske med plads til det du har brug for på farten. Et nyt populært skud på stammen er de klassiske Saddle Bag tasker i læder, med et nyt, moderne og farverigt twist. Når man siger Ganni kan man næsten ikke komme uden om de voldsomt populære huer med deres velkendte logo, som hver efterår og vinter kommer i et væld af lækre farver. De lækre accessories vil være prikken over i’et til et hvert outfit. Uanset om det er tasken du skal have med på farten eller til fest, en kasket til dit afslappede look eller den gode og varme hue til vinter, så vil en accessory fra Ganni være helt perfekt.

Unikke overdele med flotte detaljer

Mangler du en flot og anderledes bluse, top eller skjorte, laver Ganni de fineste overdele med print, striber, mønstre og altid med masser af flotte detaljer. Lækre bluser i flotte farver med oversize krave, smock detaljer og pufærmer, og cool skjorter til hverdag og fest. En bluse eller skjorte fra Ganni kan løfte et hvert outfit, brug dem til et en skøn nederdel eller at par jeans.

Hvordan er Ganni i størrelsen?

Gannis tøj er meget almindelig i størrelsen. Flere af deres styles har en oversize pasform, men stadig størrelse svarende. Er du ikke vild med det oversize look, kan du med fordel gå en størrelse ned. Vi skriver altid i beskrivelsen, hvilken pasform de enkelte styles har.

Er Gannis t-shirt små i størrelsen?

Nej, t-shirts fra Ganni er størrelsesvarende, og vi anbefaler at du vælger din almindelige størrelse. Flere af deres basis t-shirts har et oversize fit, og ønsker du den mere tætsiddende kan du vælge en størrelse mindre.

Er Ganni et bæredygtigt brand?

Ganni slår sig ikke udelukkende som værende et bæredygtigt brand, men som så mange andre har de fået et større fokus på at være klimaansvarlige og bæredygtige i deres produktion og valg af materialer. Mange af Gannis styles er lavet i bæredygtige og genanvendte materialer.

Er Ganni dansk?

Ja, Ganni er et dansk modebrand som startede i 2000, og stadig er et stærkt brand både i Danmark med også i særdeleshed i udlandet.