Finnsdottir
KATEGORIER
9 stk
4 stk
PRIS
7 stk
31 stk
1 stk

Finnsdottir

Fra Finnsdottir forhandler vi det fineste keramik i forskellige former. Produkterne fra Finnsdottir emmer af Nordens stemning med de mørke og kolde vintre, lyse og lune sommernætter, de dybe og stille søer og det oprørte hav. Produkterne fra Finnsdottir er inspireret af det nordiske væsen. Alle produkter er et stykke håndværk der gør dem hver især unikke. Brug kreationerne sammen eller spred dem ud i hjemmet og skab en hyggelig stemning.

Blandt vores udvalg fra Finnsdottir finder du blandt andet vaser i forskellige farver og størrelser, lysestager og krukker. Du kan se hele udvalget herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer