Denim Hunter

Denim Hunter laver blandt andet de skønneste jeans med god pasform og til gode priser. Kernen af Denim Hunter ligger i deres passion for jeans og det særlige udtryk de perfekte jeans kan give. De har gjort det til deres mission at alle kvinder skal føle sig smukke, uanset forskelligheder. Denim Hunter er dog mere end blot lækre jeans, du finder også et skønt udvalg af fine bluser, toppe og meget mere derfra. Er du på jagt efter et par nye jeans? Og kan du af den ene eller anden grund ikke finde det du leder efter herunder, så se da hele vores udvalg af jeans lige her.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Prisvenlig mode fra Denim Hunter hos Profil ArtDenim Hunter jeans

For Denim Hunter handler det om, at alle kvinder skal kunne føle sig godt tilpas og smukke i deres jeans. Derfor er et par jeans fra Denim Hunter kendetegnet ved den gode pasform - uden at skulle betale overpriser. Alle kvinder fortjener at finde de helt rigtige jeans, der bare flatterer ens kropsform og fremhæver alle de skønne former. Forlæng levetiden på dine jeans ved at springe en vask over i ny og næ. Egentlig bør man kun vaske sine jeans, når de er beskidte. I stedet kan man tage dem med på badeværelse, når man er i bad, og lade dem dampe igennem. Det giver en friskhedsfølelse. Hvis man vil undgå bakterier, så kan jeans med fordel opbevares i fryseren et døgns tid og så er bakterierne slået ihjel. Blot lidt husmoderråd fra os til jer.

Denim Hunter kjole

Mangler du en kjole, der kan pifte hverdagen op? Vi elsker de skønne og enkle, men samtidig farverige kjoler fra Denim Hunter, som vi selv styler med enten sneakers eller støvler til. Til de køligere tider, bruger vi et par strømpebukser under kjolen og hér er vi heller ikke blege for at bruge lidt farve. Style gerne din farverige kjole sammen med et par farverige strømpebukser - det behøver ikke nødvendigvis at være i samme farve, men vær lidt modig og leg med farver.

Denim Hunter bluse

Hvad enten du er til den langærmede eller kortærmede bluse, den med tynde eller tykke stropper, så fører vi hos Profil Art et fint udvalg af forskellige bluser fra Denim Hunter. Ligesom med de øvrige styles fra brandet, så er priserne overkommelige og der er noget for enhver smag. Bluser/toppe kan styles med jeans, nederdele, bukser eller under en kjole/kimono med dyb udskæring - her kan du med fordel bruge en feminin top, som man kan se under udskæringen.

Denim Hunter denimjakke

De fleste kvinder har med garanti en denimjakke hængende hjemme i skabet. En denimjakke fungerer da også super fint som overtøj i de lunere måneder - og i de køligere måneder, kan den fungere som en erstatning for en blazer eller cardigan. Vi hos Profil Art mener, at en denimjakke er lig med festival! Den er super cool og så kan den samtidig holde til lidt af hvert - ren win-win! Her finder du denimjakker fra Denim Hunter med forskellige udtryk. De findes eksempelvis i forskellige vaske, slid og med lommer/knapper. Så kig vores udvalg igennem og find din egen personlige favorit.

Denim Hunter nederdel

Er du mere til nederdele? Men foretrækker du stadig det rå og cool look, så kunne en denimnederdel fra Denim Hunter måske være noget for dig! En denimnederdel er super anvendelig og er perfekt til hverdagsbrug sammen med et par fede sneakers. Skal du til fest? Så kan du sagtens iføre dig en denimnederdel. Style den med en feminin top og brug sandaler eller stiletter til.