Dea Kudibal
KATEGORIER
2 stk
2 stk
PRIS
2 stk
STØRRELSE
1 stk
1 stk

Dea Kudibal

Noget vi elsker allermest ved Dea Kudibals kreationer, er hendes evne til at skabe de lækreste silkeskjorter i de smukkeste prints, sæson efter sæson. Selvom skjorterne er "spraglede" i form af de forskellige prints, er de samtidig tidsløse og dæmpede at se på, da de altid har den helt rigtige farvekombination, der giver en dejlig ro for øjet.

En silkeskjorte fra Dea Kudibal er en investering, som bare holder sæson efter sæson. Brug hendes skjorter til hverdag sammen med dine yndlings jeans og et par fede sneakers - eller brug skjorterne sammen med en lækker skindnederdel og støvler til festlige lejligheder.  

Er du til eksklusive styles i lækker kvalitet, så vil du med garanti også elske Karmamia.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer