Campomaggi

Campomaggi er lig med duften af læder og skønne tasker. Hver Campomaggi taske fortæller en historie. Så står du og mangler og ny kvalitets taske i de bedste materialer, så anbefaler vi at kigge lidt nærmere på taskerne fra Campomaggi. Campomaggi er et italiensk mærke, der er kendt for deres læderprodukter, herunder tasker, punge og tilbehør. Mærket er kendt for sin høje kvalitet og skræddersyede designs, der ofte er inspireret af vintage stil. Campomaggi fokuserer på at bruge ægte læder og håndlave deres produkter for at sikre en unik og tidløs stil. Mærket er blevet populært i mange lande, især i Europa og Nordamerika. I og med, at taskerne er lavet af god kvalitets læder, så bliver de kun mere og mere lækre med tiden, jo mere patina de får. Se udvalget af tasker fra Campomaggi herunder, eller se vores generelle udvalg af tasker lige her.  

Campomaggi tasker af læder i høj kvalitetKerne læder tasker

Med Campomaggi får du det bedste indenfor italiensk læder. Marco Campomaggi, der er grundlægger og designer bag brandet, går højt i op læderets kvalitet og duft, hvilket er en del af oplevelsen i følge ham.
Det tykke læder taskerne laves af skal gerne bearbejds ordnetligt og netop dette håndværk er af høj prioritet for Marco.
Præcis med læder, som med vin, bliver taskens læder kun skønnere med sin patina efter års brug.

Campomaggi Bum Bag bæltetasker

En af de mest populære tasker fra Campomaggi er de fede bum bags - også kaldet bæltetasker. I det rå kernelæder er taskerne den perfekte fusion af luksus, kvalitet og design.
Pga. kernelæderen bliver tasken kun smukkere med årene og mere cool med patina.

Campomaggi tasker

Med en Campomaggi taske har du en følgesvend for livet. Campomaggi er luksus tasker i læder af højeste kvalitet. Taskerne har et vintage look og er farvet i hånden - derfor er hver taske unik - ligesom dig. Find derfor din ynglings taske, hvad end du søger en taske med rå nitter eller en flettet taske, kan Campomaggi lidt af hvert.