Campomaggi
Farve
6 stk
4 stk
KATEGORIER
3 stk
12 stk
PRIS
5 stk
5 stk
2 stk

Campomaggi

Campomaggi er lig med duften af læder og skønne tasker. Hver Campomaggi taske fortæller en historie. Så står du og mangler og ny kvalitets taske i de bedste materialer, så anbefaler vi at kigge lidt nærmere på taskerne fra Campomaggi. I og med, at taskerne er lavet af god kvalitets læder, så bliver de kun mere og mere lækre med tiden, jo mere patina de får.

Se udvalget af tasker fra Campomaggi herunder, eller se vores generelle udvalg af tasker lige her.  

Campomaggi tasker af læder i høj kvalitet

Kerne læder tasker

Med Campomaggi får du det bedste indenfor italiensk læder. Marco Campomaggi, der er grundlægger og designer bag brandet, går højt i op læderets kvalitet og duft, hvilket er en del af oplevelsen i følge ham.
Det tykke læder taskerne laves af skal gerne bearbejds ordnetligt og netop dette håndværk er af høj prioritet for Marco.
Præcis med læder, som med vin, bliver taskens læder kun skønnere med sin patina efter års brug.

Campomaggi Bum Bag bæltetasker

En af de mest populære tasker fra Campomaggi er de fede bum bags - også kaldet bæltetasker. I det rå kernelæder er taskerne den perfekte fusion af luksus, kvalitet og design.
Pga. kernelæderen bliver tasken kun smukkere med årene og mere cool med patina.

Campomaggi tasker

Med en Campomaggi taske har du en følgesvend for livet. Campomaggi er luksus tasker i læder af højeste kvalitet. Taskerne har et vintage look og er farvet i hånden - derfor er hver taske unik - ligesom dig. Find derfor din ynglings taske, hvad end du søger en taske med rå nitter eller en flettet taske, kan Campomaggi lidt af hvert.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer