by Lassen
Farve
3 stk
4 stk
KATEGORIER
12 stk
PRIS
8 stk
21 stk
25 stk
8 stk
1 stk

by Lassen

by Lassen er blandt vores personlige favoritter, når det kommer til dansk interiør. Brandet har en bred vifte af produkter, men er mest kendt for deres Kubus-stager. Mogens Lassen, designeren bag, arbejdede i mange år med Kubus-stagen, inden han i 1962 fandt frem til den form, som den populære Kubus-stage har i dag. Sammen med sin bror Flemming Lassen, har de gennem årene produceret mange forskellige designklassikere. I dag er by Lassen en familievirksomhed, hvis mission er, at føre Lassen-arven videre og grave nye/gamle ikoner frem, som blot venter på at se dagens lys. Se vores brede udvalg af forskellige kubus-stager og andre designskatte fra by Lassen herunder.

Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer