Black Colour
Farve
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
1 stk
3 stk
4 stk
1 stk
1 stk
4 stk
5 stk
1 stk
1 stk
5 stk
KATEGORIER
20 stk
1 stk
4 stk
8 stk
2 stk
10 stk
2 stk
5 stk
PRIS
1 stk
25 stk
2 stk
STØRRELSE
8 stk
10 stk
8 stk
10 stk
7 stk
5 stk

Black Colour

Black Colour er et danske accessories mærke, der blev etableret i 2009. Til at starte med designede brandet armbånd, der så senere hen udviklede sig til unikke tørklæder, lædertasker- og bælter samt strømper. Nu har Black Colour også kastet sig over tøj - det lækreste af slagsen. Alle deres items er designet og udviklet i Danmark og er produceret, primært i Indien og Italien.

Black Colour tilbyder værdi for pengene - Differentiering på modescenen - Rå stil, men stadig med et klassisk og feminint twist. Vi hos Profil Art er helt pjattede med de skønne items fra Black Colour, som vi mener er fashion til fordelagtige priser. Se hele vores udvalg fra Black Colour herunder.

Fashion til fordelagtige priser fra Black Colour hos Profil Art

Black Colour nederdel

Hos Profil Art fører vi et nøje udvalgt sortiment af skønne nederdele fra Black Colour. Brandet er virkelig dygtige, når det kommer til farver of prints, der emmer af bohemian luksus. En nederdel er ikke kun forbeholdt sommeren og bare ben, men kan bruges det meste af året, hvor den kan styles sammen med et par almindelige eller farverige strømpebukser under. Med en nederdel fra Black Colour, får du et item der aldrig går af mode. Det bohemian look brandet har, gør deres styles yderst anvendelige, hvis du skal et smut på ferie sydpå.

Black Colour kimono

Står du og mangler en ny kimono, som også kan bruges som kjole, så anbefaler vi en kimono/kjole fra Black Colour. Brug den med en diskret underkjole og lad den skønne kimono være i centrum. Ellers kan den også styles åbentstående, ud over en kjole så de komplementerer hinanden. En kimono fra Black Colour kan også bruges til og fra stranden eller poolen, da den er hurtig at tage af og på, samtidig med at den er dejlig luftig. Er du ikke til blazere? Så vil en smuk kimono måske lige være sagen for dig i stedet. Det er i hvert fald et rigtig fint alternativ til en blazer eller cardigan.

Black Colour toppe

Kan man i virkeligheden få for mange toppe i garderoben? Det mener vi ikke! Vi har udvalgt vores personlige favoritter af toppe fra Black Colour, der både tæller toppe med tynde stropper samt skønne hørskjorter med korte ærmer. Især de skønne hørskjorter er fantastiske, hvis du skal sydpå, da de er utrolig behagelige at have på i varmen. Generelt har din hud det bare bedre af, at have åndbare materialer tættest på kroppen og herunder hører hør. Hvis ikke du er til kjoler, men mere til nederdele og/eller bukser, så er det oplagt med en top fra Black Colour, der nemt kan styles til både hverdag og fest.
Om Profil Art

Hos Profil Art finder du et spændende livsstilsunivers med mærkevarer indenfor mode, interiør og møbler. I vores produktsortiment finder du mange gode ting til dig selv og dit hjem, men også når du skal finde en gave til familie og venner.

Vi har et udvalg fra både danske og udenlandske designere i forretningen, og vi yder altid den bedste kundeservice.

Vi håber du vil synes om vores hjemmeside og vil finde inspiration til både dit klædeskab, din bolig eller til en gave, ved at surfe rundt i vores livsstilsunivers her på siden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende en ordre, et produkt eller problemer med bestilling kan du kontakte os døgnet rundt på;
webshop@profilart.dk

eller ringe hverdage mellem 10-17.00 på;
31 620 621

Profil Art      •      CVR 13348774      •      Søndergade 32      •      8700 Horsens      •      Tlf: +45 75 62 67 68
0 varer