🎄 Vi bytter julegaver t.o.m 5. januar 2023 -  Bestil senest 20/12 kl. 14 og modtag inden juleaften 🎄 

Black Colour

Black Colour er et dansk brand, der blev etableret i 2009. Til at starte med designede brandet armbånd, der så senere hen udviklede sig til unikke tørklæder, lædertasker- og bælter samt strømper. Nu har Black Colour også kastet sig over tøj - det lækreste af slagsen. Alle deres items er designet og udviklet i Danmark og er produceret, primært i Indien og Italien. Black Colour tilbyder værdi for pengene - Differentiering på modescenen - Rå stil, men stadig med et klassisk og feminint twist. Vi hos Profil Art, er helt pjattede med de skønne items fra Black Colour, som vi mener er fashion til fordelagtige priser. Se hele vores udvalg fra Black Colour herunder.
Farve
KATEGORIER
PRIS
STØRRELSE

Black Colour - Lækker mode til fordelagtige priser

Black Colour er et dansk modebrand som laver det fineste tøj og accessories til en god pris. De er særligt kendt for deres brug af skønne farver og prints, og deres lækre og blød strikcardigan i flotte farver og med fine detaljer. Du finder de skønneste kjoler med flot mønster, boheme inspirerede tunikaer og hørkjoler, cool mønstrede leggings som passer perfekt til en lækker storskjorte eller tunika, farverige mesh bluser og ikke mindst et stort udvalg af skønne tørklæder. Black Colour har i den grad sans for skønne kombinationer af smukke print og farver, som følger tidens mode og tendenser. Tag et kig på alle de skønne styles fra Black Colour, vi er sikre på at finder en ting eller to du forelsker dig i!

Smukke boheme-kjoler med print og farver

Black Colour laver de skønneste kjoler til både hverdag og fest, og der er altid noget for dig som elsker det spraglede med masser af print og farver, men der er også noget til dig som er vild med det dæmpede look og elsker en skøn tunika eller kjole i en lækker hørkvalitet. Black Colour har et stort udvalg af kjoler, med forskellige pasformer og snit. Du finder kjoler med en mere afslappet pasform, perfekt til hverdag med et par sneakers eller sandaler om sommeren, kjoler med skæring under brystet så du smukt fremhæver dine former og kjoler med et klassisk a-snit, som giver en fantastisk klædelig silhuet til alle former og kropstyper. På den måde er Black Colour et meget inkluderende brand, og du skal ikke være bange for ikke at kunne finde den helt rigtige kjole med den bedste pasform til dig.

Højtaljede leggings med flotte print

Hvis du ikke allerede kender Black Colours leggings, går du bestemt glip af noget! Et par behagelige leggings er et musthave i din basisgarderobe, som kan bruges under en skøn kjole, eller til en lækker oversize skjorte. Black Colour laver de skønneste leggings, med en god høj talje som giver en god komfort, masser af stretch så de sidder helt perfekt og ikke mindst med de flotteste print og farver, som kan pifte et hvert outfit op!

Strik i mange former og farver

Black Colour er uden tvivl kendt for deres flotte strikbluser og ikke mindst de lækre cardigans som er en fast del af deres kollektioner. Du finder de lange modeller med et enkelt og klassisk udtryk, med små lækre detaljer som fx en flot glimmertråd ved ærmekanten, og de korte modeller også med et mere enkelt udtryk, men bestemt også de farverige udgaver med flotte striber og glimmertråd. En lækker strikcardigan er bestemt ikke kun til vinter, men brug den også om sommeren over din sommerkjole eller t-shirt, på de kølige sommeraftener på terrassen. Black Colour laver deres strik i en blød og lækker kvalitet med uld, mohair og andre lækre materialer.

Er Black Colour stort i størrelsen?

Nej, Black Colours tøj er meget størrelsesvarende, og vi anbefaler at du vælger din normale størrelse. Udvalgte styles kan have en løs- eller oversize pasform, dette vil altid være i beskrivelsen af den pågældende style.

Er Black Colour dyrt?

Black Colour er brand som laver masser af skønne styles til fordelagtige priser. Du finder altid et stort udvalg af flotte kjoler, toppe, strik og cardigans til en rigtig god pris.

Er Black Colour et dansk brand?

Ja, Black Colour er et dansk modebrand, som designer og udvikler deres lækre tøj i Danmark. De lavede oprindeligt accessories, og begyndte efterfølgende at lave lækkert tøj til kvinder, til fordelagtige priser.